Webshops, want online winkelen zit in de lift

Bereik vandaag nog nieuwe klanten van over heel de wereld

intake

Hoe gaan we te werk?

Voor we van start gaan moeten we zeker maken dat we aan alles gedacht hebben. Waar zal de stock zich bevinden? Aan welke landen wens je te leveren? In hoeveel talen wens je de webshop beschikbaar te maken voor jouw online klanten?

Graag stellen wij een traject voor waarbij we van A-Z jouw bijstaan met raad en daad. Startende natuurlijk, met jouw visie.

  • Intake gesprek
  • Concept ontwikkeling
  • Design & Ontwikkeling
  • Configuratie & installatie
  • Workshop ter plaatse
1

Concept

Samen stellen we een raamwerk samen waarbij we jouw klanten begeleiden door de webshop van welkom tot aankoop. Naar wat zijn jouw klanten effectief op zoek en hoe bereiken wij hen?
2

Design

Aan de hand van een Mockup stellen we de look en feel samen zodat deze past bij de stijl van jouw organisatie. Visuele en professionele representatie overtuigen de klant van jouw producten of diensten.
3

Implementatie

Na de nodige configuratie zullen de klanten gemakkelijk bestellingen kunnen plaatsen. Hierna komen we ook het controle paneel toelichten zodat je de orders van de back-end kan verwerken.
webshop example

Onze kern kwaliteiten die leiden tot succes

Webshops bevatten bij ons al de nodige ingredi├źnten om succesvol online te kunnen verkopen. Wij denken actief mee aan de dag dagelijkse activiteiten van jouw webshop.

Mobiel vriendelijk gebruik

Een overtreffend aantal van alle online aankopen gebeurt al via de Smartphone of de tablet. Bij ons vind je steeds ontwerpen die op alle toestellen werken.

Modulariteit

Aan de hand van onze handige CMS kan je makkelijk de functionaliteit doortrekken naar andere functies die aan sluiten bij de bedrijfsactiviteiten. Zo zorgen plugins voor een vlotte wisselwerking van informatie tussen instanties zoals Bpost voor transport, betalingsplatformen zoals Multisafepay of zelfs een WMS voor Warehouse management.

Ontwikkeling op maat

De prijs van een webshop is vaak vooraf een raadsel omdat dit sterk uiteen kan lopen. Ook hier schalen wij ons naar jouw budget, vertel ons jouw specificaties en wij stellen een traject samen die schaalt naar jouw plan.

Vertel ons jouw visie

Intake gesprek aanvragen